Butiksstädning i Stockholm

Efter en hel dag i butiken, med kund- och leverantör kontakt, telefonsamtal, mycket spring och ibland arbete tom på rasterna är du som butiksinnehavare eller chef och dina anställda trötta och längtar efter hemmets lugna vrå.
Men, hur ser det ut i butiken? Golvet är smutsigt, speciellt vintertid, det syns tydliga spår av barn och vuxenfingrar på blanka ytor av glas och rostfritt… Det har blivit dammigt i omklädningskabinen, någon har spillt något kladdigt där det syns tydligt- kort sagt vill varken personal eller kunder komma till en sådan otrivsam butik morgonen därpå. Trollformeln som löser problemet är butiksstädning.

Företaget B&B Städservice AB har de proffsiga medarbetare, de miljövänliga medlen och det tillmötesgående sätt samt yttersta tillförlitlighet som behövs för att tillfredsställa de högsta kraven från kundens sida. Ring eller skriv, så kommer vi för ett inledande samtal om din butiksstädning i Stockholm och omnejd.
Vi är lyhörda för dina speciella önskemål och städtider samt hur ofta du önskar ta våra tjänster i anspråk. Med vår långa erfarenhet av butiksstädning levererar vi ett städresultat som slår det mesta på området. Du kommer att vara belåten! Skulle vår snabba och omtänksamma städerska mot förmodan ha glömt en detalj någonstans, är vi snabbt på plats för att åtgärda förbiseendet. Detta är innebörden av vår kvalitetsgaranti.

På morgonen låser du upp dörren till en strålande ren och välordnad butik efter föregående kvällens eller nattens butiksstädning Stockholm. Din personal får en extraskjuts när det gäller arbetsglädje och motivation pga den påtagliga trivseln som renheten och den goda doften sprider. Kunderna som kommer in stannar gärna en extrastund för att titta och välja bland varorna. En ren butik är ju förtroendeingivande, där handlar man gärna!

Vår devis är: En nöjd kund är en trogen kund som återkommer!