Grönt är skönt och med B&B:s Trädgårdsservice ligger du bra till!

Vi sköter med varsam hand gräsklippning, krattar löv, rensar i rabatterna och vattnar medan du bara njuter av din vackra trädgård tillsammans med din familj när du är ledig.

Vår, sommar, höst och vinter kräver att olika sysslor utförs runt omkring ditt hus. B&B Trädgårdsservice  Stockholm tar hand om dina rabatter och din gräsmatta, snöskottningen eller annat du behöver hjälp med. Gräsklippare, spade, kratta, sekatör och andra redskap som behövs håller du till handa. Vi står för sakkunskapen och utför arbetet. Om du så önskar, ordnar vi också med bortforsling av trädgårdsavfallet.

B&B Trädgårdsservice innefattar inte mer komplicerad trädgårdsskötsel

Som beskärning av rosor eller träd, ympning eller klippning av häckar och buskar. Om du behöver sådan hjälp kan vi ordna med det genom våra sakkunniga kontakter.

Tjänsten B&B Trädgårdsservice i Stockholm kostar inte skjortan! Du betalar endast hälften av arbetskostnaden pg av skattereduktion för hushållsnära tjänster. Skatteverket upplyser närmare om rot- och rutavdrag på 50 % på www.skatteverket.se/skatter

Observera att skattereduktionen endast gäller enklare trädgårdsarbeten, däremot icke t ex trädbeskärning eller plantering som kräver en specialist.

Dela den här berättelsen, välj din plattform!