Tråkigt att städa trappor?
Svårt att hitta någon tillförlitlig, kompetent person för att utföra trappstädning i din fastighet?

Antagligen har du inte hört talas om B&B trappstädning, än mindre njutit av resultatet vi åstadkommer med entréer och trappuppgångar.
Tänk dig en entré med sand och grus på det fläckiga golvet. Trappstegen håller på att bli gropiga i mitten av oändligt många fötter som nöter dagarna i ända.
Grus och fukt bärs allt högre upp och skadar trappan allt mer. Om detta får fortsätta, blir golv och trappuppgång helt förstörda och en dyr renovering blir nödvändig så småningom. Men låt det inte gå så långt. Det är du som har möjlighet att förhindrar försämringar genom en adekvat skötsel av entré och trappa. En noggrann trappstädning i Stockholm och omgivning  är vad som behövs. Du kan alltid kontakta B&B trappstädning i Stockholm och be oss att göra en insats.

Abonnera våra tjänster en eller flera gånger i veckan eller mer sällan, beroende på vad som behövs i din fastighet.
Beställ gärna en provstädning och bli förtjust över skillnaden! På det här stället vill vi också informera om andra tjänster än trappstädning som vi kan erbjuda våra långvariga och nya kunder. Bland annat utför vi på  B&B Service fönsterputs, hemstädning, flyttstädning samt flyttransporter, lättare trädgårdsskötsel och budtjänster.

För att återkomma till trappstädning i Stockholm och omnejd finns det faktiskt fler fördelar än de ovan nämnda med ett fräscht, nystädat trapphus.
Det gör ett seriöst intryck på boende och besökare och kan jämföras med ett vackert visitkort. Är allting rent och snyggt, kommer det dessutom knappast till skadegörelse som t ex kludd på väggarna. 

Vi har personalen som sköter sitt jobb punktligt och på ett effektivt och professionellt sätt. Dessutom är våra medarbetare glada eftersom de brinner för sin uppgift. Vi har metoderna och medlen som på ett skonsamt sätt bringar ordning och reda och garanterar det bästa möjliga resultat vid rengöringen av din entré och din trappuppgång. Vi har de konkurrenskraftiga priser som du är ute och letar efter.
Våra befintliga, nöjda kunder rekommenderar oss på nätet. Läs gärna deras kommentarer.
Tveka inte utan kontakta oss! Allt vidare ger sig efter den inledande dialogen vi för med varje ny kund.
Anförtro oss din trappstädning och du blir nöjd!