Har du brädgolv, parkett, stengolv eller en konstgjord golvbeläggning i ditt hem, ditt kontor eller i lokalerna för din affärsrörelse? Svaret på den frågan är av mindre vikt än själva skötseln av ditt golv.
Ett har alla golv gemensamt:  varje golv utgör en viktig del av helhetsintrycket av rummet. Golvet fångar omedvetet och direkt varje inträdande persons  blick. Golvets tillstånd och skick avgör vilket intryck besökaren får av rummet. Vill du framkalla en positiv känsla hos alla som vistas i rummet, en känsla av trivsel och estetiskt betingat välbefinnande, ska du lägga stor vikt på att ha ett välvårdat golv.
Det finns idag många företag som erbjuder golvvård. Det gör även vi på B&B.

Vilka skäl finns det då att välja just oss för att sköta din golvvård i Stockholm och omgivning?
Vi har fackkunskap och erfarenhet i yrket sedan 2008. Vi har mycket välutbildade, kunniga och tillmötesgående medarbetare. Vi har miljövänliga medel och metoder när vi varsamt tar hand om dina golv och slutligen vår kvalitetsgaranti som säkerställer att du blir 100% nöjd med vår golvvård.

Detta är de viktigaste skälen att anlita B&B golvvård Stockholm. Du kanske även tycker om att vi är mycket engagerade i dig som kund och alltid samråder för att hitta de bästa alternativen för dig när set gäller tider och andra önskemål från din sida. Vi strävar kort sagt efter att ge dig optimal golvvård.

Ett exempel på vår fackkunskap är skötsel av parkett- eller annat trägolv. Om ditt golv är slitet och repigt av många skors årslånga nötning, är det kanske nödvändigt att slipa ner golvytan några få millimeter för att återställa en enhetlig utnivå och den ursprungligen vackert enhetliga färgen av  trädgolvet. För att bibehålla och skydda den nyss framtagna fina ytan, stryker vi på ett antal lager genomskinligt lack, ska försegling av golvet. Efter den behandlingen är det sedan en lätt match att med regelbunden golvvård bibehålla ett strålande vackert och glänsande rent golv under en lång tid.

Du vet väl att du kan få slippa betala hälften av arbetskostnaden för hemnära tjänster  genom rutavdrag? B&B Städservice är sina kunder behjälplig genom att sköta pappersarbetet, som skatteverket kräver, åt dig.
Golvvård Stockholm, utfört av B&B Städservice, rekommenderas varmt av  oss, men även av många av våra kunder, vilket finns dokumenterat på vår hemsida. Varmt välkommen du också som vår kund!