B&B är specialister på hotellstädning i Stockholm ta reda på förhållandet mellan pris och prestation

Tillsammans med dig som kund lägger B&B upp passande rutiner som har ett fungerande samarbete som mål. B&B Städpaketet vi gemensamt tar fram skall stämma med just ditt hotells behov och infria dina förväntningar på bästa möjliga service.

Ta gärna kontakt med oss och låt B&B komma och provstäda

Då kan du bedöma städkvalitén själv och kom ihåg att provstädningen inte är bindande på något sätt. Skulle du bli nöjd med resultatet, fortsätter vi gärna med ett rullande schema enligt överenskommelse. Samtliga tjänster kan köpas privat eller av arbetsgivaren som en löneförmån till personalen.

Hotellstädning i Stockholm är en avgörande del av hotellbranschen för att säkerställa att gäster upplever en ren och inbjudande miljö under sin vistelse.

B&B:s Hotellstädning Stockholm utförs av professionella städteam som är utbildade för att möta hotellindustrins höga standarder för renlighet och kvalitet

En grundlig och regelbunden hotellstädning av gästrummen är avgörande. Det inkluderar dammsugning, sängklädselbyte, desinfektion av ytor och allmän ordning. Särskild uppmärksamhet ägnas åt rengöring av badrum, inklusive desinfektion av badkar, handfat, toalett och byten av handdukar och badmattor.
Städning av allmänna utrymmen som lobbyn, korridorerna och gemensamma områden. Detta inkluderar dammsugning, polering av ytor och rengöring av fönster.

Särskild uppmärksamhet ägnas åt desinfektion, särskilt med hänsyn till dagens ökade medvetenhet om hygien och säkerhet. Regelbunden byte och tvätt av sängkläder och handdukar för att säkerställa att gästerna alltid har tillgång till rena och fräscha linnevaror.

Underhåll och rengöring av möbler för att hålla dem i gott skick och förlänga deras livslängd. Tillhandahållande av extra tjänster som till exempel att ordna gästens personliga föremål eller uppfylla specifika önskemål för att göra vistelsen så bekväm som möjligt.

Användning av miljövänliga rengöringsmetoder och produkter för att minimera påverkan på miljön och gästernas hälsa.
Implementering av kvalitetskontroller och revisioner för att säkerställa att städning uppfyller höga standarder och att eventuella brister åtgärdas omedelbart.

 

Dela den här berättelsen, välj din plattform!