Var och en kontorsanställd tillbringar en stor del av sin vakna tid på sin arbetsplats. Det är lätt att förstå hur viktigt det är att medarbetarna i företaget trivs på kontoret.
En trivsam miljö på arbetsplatsen innebär att inredningen är tilltalande och att atmosfären är ren och hälsosam.

Här kommer B&B:s in i bilden. Vi ombesörjer kontorsstädning i Stockholm av högsta klass. Vi håller kontoret rent och snyggt- varje dag, varannan dag eller en gång i veckan, precis som önskas. Vi skräddarsyr den lösning som passar kunden bäst: kontorsstädning på dagtid eller nattetid. Vi beaktar strikt alla speciella önskemål som kunden delger oss.

Vi arbetar snabbt och diskret, men det som syns direkt är det supersnygga resultatet!

Om du så önskar använder vi självklart miljövänliga, dock verksamma produkter vid kontorsstädning i Stockholm och omnejd. Det innebär inte bara underbart rena golv och dammfria ytor, utan också en hälsosam miljö att vistas i för de anställda. Risk för allergier och därmed sjukskrivning minskar, däremot ökar trivseln och arbetsglädjen medarbetarna emellan betydligt.

Allt detta får våra kunder som anlitar oss för kontorsstädning till moderata priser, jämfört med vad som erbjuds på marknaden i övrigt. B&B:s medarbetare brinner för att leverera ett kvalitativt högtstående rengöringsresultat och ger sig inte innan kontoret är damm- och fläckfritt, doftar rent och utstrålar trivsel i vartenda rum och utrymme- dag efter dag, vecka efter vecka!

Skulle det mot förmodan uppstå ett förbiseende i städningen- att fela är mänskligt- uppmanas kunden att meddela B&B Kontorsstädning Stockholm detta genast och vi skickar omgående en patrull som korrigerar felet. En sådan anmälan ska komma B&B tillhanda per e-mejl inom två dygn efter avslutad kontorsstädning. Denna garanti är en självklarhet för oss som ett serviceinriktat företag.

Kontorsstädning i Stockholm har en lång och gedigen erfarenhet på sitt område, även gällande andra tjänster, som t ex trappstädning, hemstädning, flyttstädning och fönsterputs.

B&B har funnits i nästan femton år. Många kunder anlitar oss sedan ett stort antal år. Detta visar att de är nöjda med våra tjänster samt att vi har lyckats etablera ett personligt förhållande oss emellan under årens lopp. Vi är stolta över att ha lyckats vinna kundernas förtroende. Referenser kan ges om så önskas! En nöjd kund är den bästa reklam vi kan få. En nöjd kund är trogen och rekommenderar oss gärna till sina vänner och bekanta.

Anlita oss för din kontorsstädning i Stockholm!