Vanliga frågor och svar

Hur vet jag att jag kan lita på B&B Städservice ?

B&B Städservice är en nationellt erkänd marknadsledare inom städbranschen. Våra städspecialister har servat hushåll med kvalitativt enastående och tillförlitliga renhållningstjänster i mer än 6 år. Var och en av våra medarbetare i teamet har fast anställning, är försäkrad, fortbildas regelbundet och bär uniform. Regelbundna kvalitetskontroller genomförs. Våra kunder har alltid tillgång till vårt huvudkontor för att diskutera  professionell städservice.

Vem anställer B&B Städservice för att rengöra mitt hem och kontor ?
Våra yrkesverksamma städare är utbildade och försäkrade innan du går till B & B: s uniformer. Våra medarbetare är anhållna att under inga omständigheter äta, dricka, röka eller använda apparater under sina arbetspass i kundens hem. Och varje medarbetare är stolt över sitt arbete!

Hur kommer vår relation att fungera ?
Kommunikation är viktig i alla relationer, även vår. Vi förstår att vi måste ha ditt förtroende vid varje besök i ditt hem. Det är därför vi är så flexibla och erbjuder kundanpassad städservice.  Alla städprogram utformats med dina behov i åtanke. Vi är flexibla och strävar efter en öppen kommunikation! Våra långvariga kunder är mycket nöjda. Personalen uppdateras genom fortlöpande  utbildning och handledning för att B&B Städservice ska kunna säkerställa kvaliteten på tjänsterna .

Vad ska jag göra före ett hembesök av B&B Städservice ?
För att göra vår städning effektivare ber vi dig att plocka undan kläder, leksaker och andra föremål innan vårt städteam kommer hem till dig.

Måste jag vara hemma när huset rengörs ?
Eftersom vi städar måndag till fredag från kl. 08:00 till 17:00, är de flesta av våra kunder inte hemma. Dock lämnar majoriteten av våra kunder sina nycklar till oss. För ytterligare säkerhet är alla husnycklar kontorsnycklar kodade individuellt .

Vad händer om något i ditt hem skadas under en städning ?
Vi har stor respekt för våra kunder och deras hem och handskas försiktigt med deras ägodelar.
Vi har ansvar försäkring upp till 10 millioner kr. Rätt försäkring är trygghet för alla parter. Om något mot förmodan skulle gå sönder, gör vi vårt bästa för att antingen reparera eller byta ut det. Alla våra anställda är fullt försäkrade. Rapportera skadan vid behov.

Vad händer om min städhjälp missade en fläck vid rengörningen ?
Vår städtjänst erbjuder genomgående hög kvalitet vid all städning i ditt hem. Dock kan det, som i alla sammanhang, förekomma ett misstag eller att något glöms att åtgärda. Det är därför vi erbjuder en hemstämningsgaranti, vilket innebär att vår städpersonal utan kostnad rättar till det som blev fel om du meddelar vårt huvudkontor misstaget inom 24 timmar.

Är jag ansvarig för arbetstagarens ersättning, försäkring eller anställning skatt ?
B&B Städservice tillhandahåller en enkel och lättsam lösning på alla problem med hemservice. Det innebär självklart att vi också tar ansvar för vår personals arbetsrelaterade skador, sociala avgifter och deras trygghet i övrigt. Några oberoende maid tjänster kanske inte, vilket gör husägare ansvariga. Hos B&B Städservice är medarbetarna fullt försäkrade, licensierade och kontraktsbundna för alla parters säkerhet .

Måste jag tillhandahålla rengöringsmedel eller övrig utrustning ?
B&B Städservice kommer hem till kunden fullt utrustad med alla nödvändiga rengöringsmateriel. Men eftersom B&B är flexibel, kan vi självklart rengöra med produkter som du valt och tillhandahåller om du så önskar.

Vad händer om jag behöver ändra på min inbokade städtid ?
B&B Städservice går in för att leverera fullgod service. Meddela oss bara 3 dygn före din vanliga schemalagda hemrengöring och byt till en tid som passar dig bättre. Vi kommer att göra vårt bästa för att tillgodose dina önskemål.

Vad händer om min städning infaller på en helgdag ?
Vi ändrar gärna din tid till ett annat datum om din ordinarie hemstädning infaller på en helgdag . Vi kommer också att påminna dig om ytterligare tjänster som du kan ha uttryckt intresse för.

Hur betalar jag för städtjänster i bostaden ?
Enligt beprövad praktik sker betalning alltid mot faktura. Vi tar inte emot kontanter. Om det rör sig om ett första uppdrag, skall räkningen betalas inom 10 arbetsdagar efter att kunden erhållit fakturan. Om kunden och B&B har skrivit bindande avtal gäller 30 dagars betalningsfrist. Därefter måste pengarna vara oss tillhanda.

Vad exakt menas med miljövänlig städning ?
Miljövänlig städning innebär att städprodukter och -metoder som används ska främja en sundare miljö både i själva hemmet och i närmiljön. Dessa rengöringsprodukter innehåller inga ozonnedbrytande ämnen eller brandfarliga kemikalier som kan irritera huden. Verkligen skonsamma produkter dödar dock inte skadliga bakterier. Företag som erbjuder miljövänliga städtjänster bör använda högkoncentrerade rengöringsmedel ytterst sparsamt samt enbart använda medel som är tillgängliga i återvinningsbara förpackningar. Konsumenter bör se upp för företag som låtsas marknadsföra miljöanpassade, säkra produkter eller tjänster, men som fuskar. Det finns nämligen städföretag som skyltar med miljömedvetenhet, men deras städmedel och -metoder ökar istället för att minska belastningen på miljön. Till exempel kan vissa företag hälla blekmedel i en återvunnen behållare och kallar det för ett miljövänligt rengöringsmedel. Eftersom förpackningen verkar godkänd från miljösynpunkt, vilseleds konsumenten att tro att dess innehåll också är miljövänlig.
B&B Städservice går in för ett öppet, ärligt sätt att hjälpa dig att hitta rätt balans mellan miljöanpassade produkter och starkt verkande rengöringsmedel, t ex bakteriedödande, som desinficerar ditt hem.

Hur sköter B&B städningen av ditt hem med alternativa rengöringsprodukter ?
Vi kan erbjuda dig ett syrefritt, ph-balanserat alternativt städmedel utan olja, alkohol, ammoniak eller andra kemikalier som irriterar huden eller skadar miljön.
Vi rekommenderar användningen av dessa alternativa produkter för städning av ditt hem. Det kan innebära att vår medarbetare under ett inledande skede använder allt mindre mängder av ett högt koncentrerat desinfektionsmedel, för att senare övergå till uteslutande alternativa rengöringsprodukter. Även när du önskar alternativa städtjänster anpassar vi dem efter dina individuella behov.

Om användning av B&B:s alternativa städprodukter Förutom att vi erbjuder alternativa städtjänster och använder mindre mängder skadliga produkter, skyddar vi dig och din familj,  din bostad och våra anställda från onödig påverkan från skadliga ämnen. Efterfrågan från våra kunder avgör hur omfattande våra inköp av alternativa rengöringsprodukter är.