Trädgårdsservice Stockholm

B&B Städservice AB är din räddare i nöden när du är stressad och inte har tid och ro med de många plikter som ska uppfyllas. Det gällerinte bara alla slags städning, fönsterputs, golvvård, flyttjänst och annat, utan också skötsel av dina grönområden. Vår trädgårdsservice är lika tillförlitlig och har samma kvalitetsgaranti precis som alla andra tjänster vi erbjuder dig som kund. Vi ger oss inte innan du är 100% nöjd med vårt arbetsresultat!
Tänk dig att en härlig vårdag leka med barnen i trädgården eller vila med en intressant bok i knäet i värmande solsken istället för att jäkta igenom hela programmet med krattning av fjolårets löv som blåst in från grannen, gräsklippning och försök att förhindra ogrässpridning på ett tidigt stadium! Har du lejat våra kunniga, vänliga och snabba medarbetare någon gång, tycker du garanterat att denna tjänst är värd vartenda öre – och priserna för vår trädgårdsservice Stockholm är ju faktiskt mycket skäliga!
Och förresten, på tal om priser vill vi påpeka att alla trädgårdssysslor som är av enklare karaktär och inte erfordrar någon expert, dvs sådant som trädgårdsservice i Stockolm med omnejd utför, blir kraftigt prisreducerade genom rutavdraget, om du har utrymme kvar att nyttja din skattereduktion. Närmare upplysning hittar du på vår hemsida under fliken priser. Skattereduktion kan du få för trädgårdsservice som gäller t ex gräsklippning, lövkrattning och ogräsrensning, medan plantering av träd och buskar, ympning och beskärning av träd inte omfattas av skattereduktion. Om du behöver anlita någon experttjänst, förmedlar vi dina önskemål gärna vidare till våra samarbetspartners på området.