Låt den ledande firman inom kontorsstädning Stockholm skräddarsy din lokalvård för att möta ditt företags särskilda behov

Att kunna uppvisa städade och trivsamma kontorslokaler är avgörande för att göra ett gott intryck på kunderna samt förbättra välbefinnandet och höja effektiviteten hos dina anställda. Våra experter på kontorsstädning Stockholm kommer dag efter dag att skapa och garantera en angenäm vistelse i dina kontorslokaler.
Vi sköter vårt jobb, så att du kan koncentrera dig på att leda ditt företag. Samma tid och samma städare varje vecka.

Kunden ska ha bästa möjliga service och vara helt nöjd innan arbetet är slutfört, detta innebär att du som kund får en försäkring på att jobbet du betalar för görs på ett bra sätt och resultatet blir som önskat.

B&B Service AB vill erbjuda Er våra tjänster för förmånliga priser som Ni kommer verkligen att uppskatta. Det kontorsstädning vi har idag skiljer sig en del från varandra beroende på typ av verksamhet, mängd produkter på hyllplanen m.m. även om kvm-ytan är ungefär densamma så det kan vara svårt att bedöma tidsåtgången endast baserat på kvm-ytan.

Vi levererar högkvalitativa tjänster och metoder för att förbättra den inre miljön för våra kunder med rätt kompetens och personlig service.
Våra medarbetare har erfarenhet och ansvarskänsla för kontorsstädning och miljö.

Vi har en lång erfarenhet av kontorsstädning Stockholm och kan anpassa oss efter kundens önskemål.

Oavsett om din affärsrörelse kräver daglig kontorsstädning eller om du behöver tjänsten en gång i veckan, två gånger i vecka eller en gång i månaden, kommer vi tillsammans med dig att skapa ett serviceprogram speciellt anpassat för ditt företag. Från receptionen över arbetsrummen till toaletterna kommer våra kompetenta medarbetare att rengöra lokalerna och göra jobbet rätt från första början.

På B&B Städservice förstår vi den betydelse rengöringen har för dig som kund och vi arbetar hårt för att åstadkomma högsta kvalitet på kontorsstädningen för just ditt företag!

Vi är specialiserade på kontorsskötsel – kontorsstädning och rengöring, vars syfte det är att bevara kontoret i attraktivt, representativt skick. Detta är oumbärligt för en välorganiserad verksamhet och ett fungerande teamarbete mellan kontorets anställda.