Flyttservice Stockholm kommer omfattas av Skatteverkets Rut–avdrag från 1 aug 2016

Planerar du att flytta till eller från Stockholm? Får vi i så fall presentera oss och våra tjänster?
Vi på B&B flyttservice är en relativ liten, men trygg flyttfirma och vi gör alltid vårt allra bästa för att tillfredsställa våra kunders önskemål. Muntlig rekommendation anser vi vara den mest effektiva reklam vi kan få. Vi är mycket måna om att kunden är nöjd!
B&B flyttservice i Stockholm tar gärna hand om din flyttning, och inte bara den, utan också flyttstädningen som brukar behövas i samband med en flytt.

Här på B&B flyttservice satsar vi nu helhjärtat på flyttservice inför den 1. augusti 2016. Fr o m den dagen börjar skatteverket räkna flyttservice som avdragsgill tjänst som faller inom ramen för rutavdrag.

B&B flyttservice står beredd med en utökad bilpark och nyanställd personal för att säkerställa att våra gamla och nya kunder får full valuta för pengarna.
Vi ser det som viktigt att inleda vårt samarbete med kunden med ett planeringsmöte. Då går vi igenom alla detaljer som berör flytten och du som kund blir ombedd att ge oss noggranna instruktioner om allt som du tycker är av vikt inför din flytt.
Vi går in för för att uppfylla dina önskemål till oss på flyttservice Stockholm till punkt och pricka.
Vi vet att våra kunder är måna om sina möbler, prydnadsföremål och övrigt som ska flyttas. Våra skolade, skickliga och starka flyttkarlar tar hand om ditt bohag med samma respekt och finkänsla för varje flytt, gång efter gång. Det kan våra nöjda kunder intyga. På vår hemsida hittar du deras omdömen. Både kunden och vårt företag är alltså på den säkra sidan.
Vi har redan en mångårig erfarenhet av flyttservice inom Stockholm och till övriga landet och vet, att effektiv och noggrann packning, varsam och snabb transport samt rask och säker uppackning är A och O inom flyttservice.

Våra redan låga priser sänks ytterligare genom rutavdrag.

Du behöver förresten inte bry dig om några uträkningar och mellanhavanden med skatteverket! Det ordnar B&B Service åt dig som kund. Du kan alltså koppla bort rutavdraget och koncentrera dig på att inreda ditt nya hem trevligt respektive göra kontoret praktiskt och funktionellt. B&B flyttservice i Stockholm står till ditt förfogande. Vi ser till att din flytt blir en positiv upplevelse!