Fönsterputs i Stockholm

Det är svårt för att få fönstren riktigt rena och blanka. Hur du än försöker och vilka knep och medel du än använder, finns ränder och fula fläckar kvar. Då är det lätt att ge upp- men de smutsiga fönstren finns ju kvar och påminner ständigt om att ett tråkigt arbete är ogjort. Som tur är finns det råd, nämligen experter på fönsterputs! Vi på B&B Städservice har den kunniga, skickliga personalen, specialistverktygen och verksamma, miljövänliga rengöringsmedel.

Vi är fena på fönsterputs!

Du slipper jobbet och du slipper se fönster med grå hinna hemma, i affären, på kontoret, i skolan eller någon annanstans där vi har fått uppdrag fönsterputs Stockholm. I förhållande till det skäliga priset du betalar är det värt att anlita B&B Städservice för denna tjänst.

Skulle det efter förrättat värv visa sig att kontrasten mellan de glittrande fönstren och golvet är för stor. Då är det bara att säga till och vi åtar oss att behandla och blanka även dina golv eller städa annat som du vill ha i oklanderligt skick! Fönsterputs är nämligen bara en service vi kan stå till tjänst med, bland många andra:
– trappstädning
– flyttjänst med flyttstädning
– kontorsstädning
– trädgårdstjänst…

Detta är bara några av renhållnings- och underhållstjänsterna ämnade för privata hem och för lokaler av offentlig karaktär samt för yrkesutövning, vilka ingår i B&B:s program.

Vi älskar att snabbt och lekande lätt få dina fönster att bli så rena att du knappt ser dem längre- så genomskinliga blir de efter vår behandling.

En trygghet för kunden som anlitar oss för fönsterputs i Stockholm och omnejd är vår kvalitetsgaranti. Du ska självklart tala om för oss om något i den levererade tjänsten inte skulle ha varit till din fulla belåtenhet.

Välkommen att underlätta ditt liv genom att leja oss för fönsterputs Stockholm!