B&B:s Flyttservice i  Stockholm

Behöver du flytta? En flytt är alltid en utmaning! Vare sig du flyttar ditt eget bohag eller ska överta ett nytt kontor eller en affär på annan adress, är det ett måste att åstadkomma en hållbar planering för att få rätt ordning för alla göromål som väntar på att bli utförda.

Vi, B&B flyttservice, finns till för att leda dig säkert genom hela processen och underlätta för dig. Detta sker med gott humör, sakkunskap och respekt för dina ägodelar. Möbler, porslin, glas, varor av alla slag- allt kommer fram i samma tillstånd som när de packades ner. Ett konsultations- och planeringssamtal, varsam packning av allt som ska med, bortforsling av det som du sorterade ut till återvinningsstationen, skyndsam transport till din nya adress, urlastning och inflyttning av bohag eller kontorsmöbler på det nya stället samt varsam uppackning är faser i flyttprocessen som B&B:s flytt Stockholm genomför. Allt detta utför vår flytt i Stockholm och omnejd till ett jämförelsevis lågt pris, som bestäms av flera faktorer, t ex storleken av hushållet/kontoret eller affären, avstånd till den nya adressen, till vilken våning flyttlasset går, om det finns hiss eller inte…. Alla dessa detaljer kommer vi att grundligt behandla vid planeringsmötet.

Du som kund skall självklart vara insatt i alla faser och planerar processen tidsmässigt tillsammans med B&B:s flyttservice i Stockholm. Vi är vana att leverera en fullgod flyttning till kundens fulla belåtenhet. Till din säkerhet har vi dessutom en kvalitetsgaranti som kompenserar dig för eventuella missöden i samband med flyttservice -flytten genom vår Trygg Hansa försäkring.

Det finns två andra punkter som är av intresse för dig när du bestämmer dig för att anlita oss:
Vi tillämpar ett ekologiskt tänk i samband med alla våra tjänster, så naturligtvis också när det gäller flyttservice Stockholm. Mer om vår policy hittar du på vår hemsida under fliken miljö.
Vidare finns det en tjänst i vårt program som kan vara av största intresse för dig, nämligen flyttstädning. Fördelen för dig är att du kan ha blicken riktad framåt, på ditt nya boende eller affärsrörelse. Det tunga städjobbet för att lämna de gamla lokalerna i ett prickfritt rent tillstånd till din efterföljare tar vi på oss, med både största noggrannhet och resultatinriktning.
Som du redan har märkt, är B&B det rätta företaget att ge ditt förtroende till. Vi utför din flyttservice så att du blir nöjd och belåten.